nora!

från sönda - måndan var min familj o jag och hälsade på jenny och hennes familj i deras sommarstuga! Jag fick köra dit och det var inte det lättaste för när vi hade kommit en bit så körde vi raakt in i ett riktigt åskoväder så man såg knappt någonting .. mamma satt som vanligt livrädd i baksätet! men sen kom vi iaf fram =) och man måste erkänna att man var rätt rädd att vara där i lilla sommarstugan när det blixtrade var 5 sekund! och där har åskan slagit ner förut !    Efter ovädret så åkte vi och badade, det regnade ju lite än men jävlar vad varmt det var i vattnet ;p riktigt gött ! sen käkade vi grillat och slog på lite onetreehill , sen gick vi även ut och sköt luftgevär det var riktigt kul =D sen igår när vi vaknade och hade käkat frukost drog vi direkt ner till badstranden , eller vi köpte noraglass något som är ett måste när man är i nora .. men fråga inte efter kulor , om du inte vill bli utskrattad ! =D efter vi badat o haft de gött drog vi hemåt , jag skulle på träning och pappa till vetrinären och lämna ngt kött =s han har skjutit ett vildsvin på 180 kilo, största jag sett !
jag släpptes av vid mormor först orkade inte vänta vid bråtenvallen något som jag valde rätt i. För sen började det verkligen spöööööö regna och dyngåska! vi fick vänta på våran träning i 40 min ;s inte alls kuul ! sen när jag kom hem till degerfors så kom åskvädret hit , lagomt till man ska lägga sig ! men jävlar vilka blixtrar ;s jag och elin filmade de i 10 min =D fränt som bara den , även om jag är lite halvrädd för åskan , men mest för mullrerna!  ne nu ska jag dra , har fått fint besök ifrån dalarna , älskar folket därifrån =D

igår när vi badade så simmade vi ut till ett hopptorn och där skulle syrmin göra bomben som vanligt .. men den här gången vare extremt , jag skratta så jag föll av madrassen, fick ingen luft och fick känna på gårdagens mat ! hon är så jävla liten men kan få till så det skvätter som en 300 kilos gubbe !


TJE


sommerurlaub <3

var ett tag sen jag skrev här nu ..
men sommarlovet flyter på och vädret är på topp =D resan till danmark var bättre än okej ! skönt att komma ifrån sådär en vecka ! men mycket hann ju hända då jag var borta !

idag har jag varit i åtorp den mesta delen av dagen , sen har jag träffat idaG =) vi har typ cyklat 1 mil idag, men underbart vare iaf .. 

om dagarna steks det i mölle, vårbo eller degernäs . där ni hittar mig ! bara det är nära till vatten =)
TJE

byebye

o de ska bli HUR gött som helst att komma ifrån en del saker .. men vissa kommer jag sakna !
Imorn kl 7:45 är det avfärd fyfan säger jag bara .. jag som hade tänkt mig lite sovmorgon, men får gå upp halv 8 och äta på vägen istället så får jag sova lite längre =)

på båten blire spel i automaterna såklart .. men mamma har ju pantat in alla mina kronor så har inte så mycket o spela för ;p

Idag gjorde jag sista dagen på jobbet .. vi hade det rätt hårt idag ;p men äntligen över , även om man kommer sakna ninni osådär .. men henne blire o träffa snart igen hoppas jag =D  När jag kommer tillbaka så blir det mktmktmkt träning .. vi startar upp med träningsvecka sen 1 eller 2 matcher på det .. sen veckan efter börjar serien med 3 matcher på en vecka , men ser jag bara fram emot =D jag har ju mitt mål inom sikte så bara att köra 110 % nu !
Idag var även jag o mikkiz ute o körde lite i Råbäck .. sprang upp o ned joggningsvarv .. sen 200 M 80 %  av sin maxfart 10 ggr skojit =D

igår var jag jullan o josse ute o fiskade litte =D lika kul som vanligt .. först kom som vanligt josse med sina 3 fettonfiskar .. på andra plats kom faktiskt jag med mina 2 minifiskar .. å på sista plats kom jullan med sin minimini anorexia fisk hahaha ! kul hade vi igår iaf .. båten höll på att välta några gånger å sen uppfann vi ett nytt krig " Fiskkrig" gissa hur man gör !     efter åkte jag hem till linus en liten sväng och sa hejdå oså =)

ne nu ska jag sova .. hare så bra <3

Som jag hade dig förut <3


hihöööö

vaknade fint imorse, såg serieöst ut som ett gammalt vrak som legat på botten i 500 år .. nerrå , men segt som fan vare imorse å jag vaknade nog inte till på jobbet förrän de blev lunch ..

idag har jag tränat.. första passet från Bråten o fan de va varken kul eller kul .. så jävla jobbigt bara ! Jenny stod o skrek på mig under alla intervaller o njöt när jag fick springa som en idiot i det " nyklippta"gräset ! tugnt...........

nu ska jag sova .. jag har måånga timmar sömn att ta igen !

sen är jag otroligt trött på endel som hackar innan de ens vet ALLT ! just nu förstör jag allas liv o jag lever på det med , jo såäre tydligen .. men innan man säger för mycket tycker jag man ska ta reda på allt innan man säger sånt !

godnatt !

mikko ist hemma =)

yes , äntligen är hon hemma :D det första vi gjorde var att biffa oss lite i hennes gym .. kmr nog ha träningsvärk i magen imorn ;p vi har bestämt att vi ska ha nyttiga veckan innan vi drar te danmark så vi har endel träningspass den här veckan =D men vette fan hur jag ska klara mig ,, för idag hämtade jag o ninni ut 2 lådor kakor ;o

satan va trött o grinig jag var när jag kom till jobbet imorse , men har inte sovit ut på 2 veckor nu , o inte kan jag sova heller ... men idag fick jag 2 timmars sömn på jobbet iaf .. men dumt var det kanske , för nu går det inte o sova ..

på lörda drar ju jag, mikkiz o familjen olsson och familjen bolinder till danmark med , jävligt gött =D sol,bad o partaj o en jävla massa träning med .. varje dag ! för sen börjar fotbollen med , serieöst ska det bli med .. ny tränare och nya mål ! nästa år röd eller blå 3 eller 2 ? återstår att se =) ser fram emot resten av säsongen iaf ...

Som jag hade dig förut                         det känns bra nu , jävligt bra! för bra ;o ?







DU är bra !


gårdagen !

igår efter jobbet åkte jag , mamma , elin , johanna o kära mormor  in till örebro =) jag övningskörde dit o det gick faktiskt väldigt bra ,, iaf emot när jag körde i torsdags ;p 
i Örebro stod shopping på schemat WIE .. men shopping för mig blev det iaf .. jeans, 2 t shirts, linne , tunika, solbrillör, underkläder, tror de va allt ! pengarna bara flög iväg =/ men jag hade fått lön från bråten o sen hade mamma tagit alla mina 5 er och 10 er som jag hade samlat på i min fotboll .. o där var det tydligen nästan 600 kr så nu blire o spara igen =)

efter örebro tog jag moppön ner till åtorp , till linda :D där käkade vi grillat riktigt gött .. sen spelade vi kubb o jag och linda ägde ut jullan o hanna .. ingen tar mig på kubb ! =D  Sen innan jag åkte hem hälsade jag på limpan =) vi kollade på sream 2 haha ..

ne nu måste jag upp och fixa lite .. ska snart till kga , bara lina vaknar te =) sen ikväll blire party ! men innan ska JAG tydligen Grilla hamburgare på valla  ;o

gårdagens rubrik för dagen var : this is the life AND I LIVING THE DREAAAAAM höhö


Living the life.

den här dagen har gått ruskigt fort :p , en riktigt bra dag !
på jobbet idag fick jag följa med pappa och kolla på en friggebod han ska ha i skogen tänkte han, men de planerna ändrade jag snabbt på hahah .. den friggebon ska bli mitt nya rum förhoppningsvis .. den har kök, el och 2 rum perfekt =D    aen åkte jag o pappa in och hämtade min nya säng asgutt !  sen kom jullan te mig och vi gick ut och gick :D sen "tvingade" hon på mig fetto mat , så vi drog te raffös efter promenixen och hämtade mat sen tittade vi på What happens in vegas.. rätt rolig film :) nuu ligger hon här brevid o halvsnarkar i nya sängen .. hon fick äran att inviga den med mig ;$ haha .. ne jag ska väll också sova lite , sista dagen imorn för den här veckan o det mesta är redan klart .. ÄLSKA FREDAGAR !

hare tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


bingoo

ja idag gjorde vi debut jag , varg och peckan =D o HUR vi gjorde det .. vinst typ direkt 500 kr, men inte jag då som var så envis o skrytsam o sa precis innan att vi inte ska dela alla 3 utan att jag ska dela med mamma för att de 2 gav otur , jo tjena 500 kr till peckan o varn 0 till hulon !

idag på värkö vare som vanligt .. =) trevligt som sagt !

idag är det redan juli ,, tiden bara flyger iväg .. men ska jobba i 2 veckor sen kommer mikkiz hem o fyfan vad hon är saknad! sen drar vi te danmark o köper sprit HÄÄÄ .. sen drar vi på liseberg hon och jag hoppas jag med :D sen blire ju putte i parken o lasse i Augusti , mycket fotboll o bad ! bara njuta av den tiden som är kvar ...

imorn blire jensan inlines står de på schemat tänkte vi , vem vet ! =D jag skulle vilja se narnia .. men när jag såg första narnia så hände det ngt horrible,, så får se om det blir så ..

nu ska jag söva , upp snart ! TJE

RSS 2.0