BINGO

jey , idag vare en rätt soft dag i skolan =)
fick spö av linda i biljard ngt som satte sig hårt i mig =o

när jag kom hem så hände det inte mkt tills jag skulle in till kga o vara kontrollant på drive in bingon vid nobel! skit kul eller inte ...
så jävla nervös va ja o Varg så Walkitalkisen var blöt av svett höhö .. pensioisarna var ovanligt snälla idag något som underlättade det hela =D

juste nu sitter jag o spelar gammal skön musik ... tankarna drar sig tillbaka ngt år !


match i helgen verkar det heller inte bli , så vad det ska bli i helgen är inte bestämt förutom att jag ska träffa MÄLLISCH =D=D=D

tje!

<3 ?

hejsan!
imorse vaknade jag o va halv sjuk.. lite förkyld o lite ont i halsen men pratade som en kratta typ ;s så vette fan va det är .. men stod över WIF träningen o tog det lugnt hemma hos mormor :) underbart att hon finns !

senare på dagen mådde jag bättre och följde med ida till stallet och hjälpte till där =) bjöds på mkt skvaller :D

sen åkte jag, ida , johan, mark och dennis till åtorp och kollade på åtorp - strömtorp som slutade 1-3 till strömtorp! rättvist? njaa , de gjorde riktigt snygga " tur " mål skulle jag kalla det :D åtorp kämpade på som bara den men de nådde inte riktigt ända fram! sen for vi hemmåt storstan igen och ida följde med hit och käkade sen pratade vi om allt möjligt , så otroligt skönt !


now I know how I feel about you!   <3 ?

match imorn .. skit dåligt med folk + att jag känner mig halvsjuk men det ska gå bra =D sen blir det barnvakt åt julia bolinder har jag lovat :D blir att heja perran till seger ( hur nu det ska gå ) , sen lira lite guitarr hero! får även hjälp av ida :D det ska bli en trevlig helg !
sen på sönda ska jag till bonneland :)

natten people <3

Goodbye

soft skoldag idag .. började halv 11 och slutade halv 12 Älska walthers hihi =D
sen har jag softat hela dagen , med Gossip och NYA oth avsnittet :D fan idag vare riktigt bra avsnitt i one tree hill :)

sen har jag kollat på elin när hon lirade match =) de vann med 5-2 tror jag! sen gick jag o ida och kollade på U21!

imorgon blire teori och kanske styrka innan beror på hur jag mår i halsen oså .. sen har vi 2 lektioner o slutar kvart över 2 tror jag =) sen efter det blire träning om jag är frisk då :D blir sköj det ! börjar gå lite uppåt nu men är inte helt 100 än , skönt att det går uppåt ist för neråt som det har gått ett tag nu ! jeje blir o söva nu =)

Who are you?

natti <3

igår och idag!

igår vare en helt okej dag :D dagen bjöd på fotboll där vi lirade mot norrstrand! matchen slutade 6-0 till dem men fan va bra de var! De hade allsvenska spelare och div 1.. resterande var div 2 spelare så vi ska nog vara nöjda + att vi spelade helt okej :D Sen efter matchen körde brunzan rally för jag skulle kolla på ganoush när hon skulle spela teater och fan va bra hon var :D lite ledsen att jag missade när hon sjöng solo men hann iaf till teatern :D .. sen efter teatern följde josse med mig hem då vi käkade lite tacos , sen ringde ganoush o vi tog pärlan till henne fast tog ett stopp vid kronis där det skulle inhandlas lite gött. Hos henne blev det Giutarr Hero o BARNGENI!!!!  Jag blev riktigt imponerad över hur allmän bildad sofie Bergmark är altså :O vi körde försten till 100 o resultatet blev 100 - 51 till vem kan ni ju själva gissa .................. Fast det var mycket fusk som avgjorde tyckte jag då men men ;D ska utmana henne på familje geni någon dag! var iaf jätte trevlans och träffa henne och josse. Josse sov också kvar :) idag blev de att tjocka till kladdcake och kolla på Ladder 49 som är otroligt bra.. Är en låt i slutet som är riktigt fin "Shine your light down on me, Lift me up so I can see"
sen var jag även ute med Bella och tog en promenix genom barndomen kan man säga!

Nu blire ett Gossip Girl avsnitt innan jag ska söva !
pusshej


potatis!

tje .. tänkte bli en i mängden jag med o skaffa blögg !

imorse va jag o tea o tränade på colloseum =) dynggött! sen efter de blev de hem o ladda hem några avsnitt i Gossip girl + Ladder 49 som va otrolig bra!  Jag satt o tänkte igår och kom på att det inte är mer än kanske 40 avsnitt av oth så måste börja titta på ngt nytt så Gossip Girl blire nya o nörda till !
Efter jag drog några avsnitt så åkte jag till Bonneland träffade jossö trevlans :) kollade även på fotboll skitkallt! åtorp vann me 3 eller 4 - 0 ! De tar hem hela 5an tror jag .. Sen övningskörde jag hem gick rätt bra :D O nu blire o dra ett avsnitt av Gossip och sen sova , upp tidigt o lira match mot Norrstrand! känner mig rätt pepp faktiskt =) Jag har fått endel kritik efter de senaste 2 matcherna så imorn får jag väll visa!

Saknar mikkiz, blir att åka dit 5-7,8 där någongång :D Hon kanske kmr hem nästa helg!

imorn blire även K-hamn o överraska sofie om hon inte hinner se att jag har skaffat blögg .. vi får hoppas!
CIAO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0